Biografie

Diana Krall (* 16. listopadu 1964) je kanadská jazzová zpěvačka a pianistka.

Ocenění

Od roku 1996 byla 8 krát nominována na cenu Cenu Grammy, přičemž dvakrát nominaci proměnila ve vítězství v kategoriích Nejlepší vokální jazzové album (2002) a Album roku (1999).

Diskografie

Studiová alba

* 1989 - Heartdrops s Vince Benedetti - (TCB, znovy vydáno v roce 2002)
* 1993 - Stepping Out - (Justin Time Records)
* 1995 - Only Trust Your Heart - (GRP Records)
* 1996 - All for You: A Dedication to the Nat King Cole Trio - (Impulse! Records)
* 1997 - Love Scenes - (Impulse! Records)
* 1998 - Have Yourself A Merry Little Christmas (EP) - (Impulse! Records)
* 1999 - When I Look in Your Eyes - (Verve Records)
* 2001 - The Look of Love - (Verve Records)
* 2002 - Live in Paris - (Verve Records)
* 2004 - The Girl in the Other Room - (Verve Records)
* 2005 - Christmas Songs with the Clayton/Hamilton Jazz Orchestra - (Verve Records)
* 2006 - From This Moment On - (Verve Records)
* 2007 - The Very Best of Diana Krall - (Verve Records)
* 2009 - Quiet Nights

DVD

* 2002 - Live in Paris - (Eagle Records)
* 2004 - Live at the Montreal Jazz Festival - (Verve Records)
* 2007 - The Very Best of Diana Krall - (Verve Records)

Na podzim se do Prahy znovu vrátí Diana Krall

Na podzim se do Prahy znovu vrátí Diana Krall

Diskuze o interpretu

 

Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Více informací zde.

 

Copyright 2000-2017 MEDIA MARKETING SERVICES a.s., Koperníkova 6/794, Praha 2, PSČ 120 00
www.abradio.cz