• Busta Rhymes (feat.Rampage)

    Styl:
    Dance & Electronic
    Hraje v rádiích:
    Sdílejte vašeho oblíbeného interpreta:

Biografie

Trevor Tahiem Smith, Jr. (*20. května, 1972, Brooklyn, New York), známější jako Busta Rhymes je americký raper ,herec a člen hudební skupiny Flipmode Squad. Jeho hudební kariéra začala v roce 1990 se skupinou Leaders Of The New School, se kterou vydal alba A Future Without A Past a T.I.M.E.. V roce 1996 se vrhnul na sólovou dráhu albem The Coming. Jeho poslední album The Big Bang vyšlo v roce 2006 u labelu Aftermath. Hrál také v několika filmech, naposledy v thrilleru Full Clip.

**Diskografie

Sólové**

    * The Coming (1996)
    * When Disaster Strikes (1997)
    * Extinctional Level Event (1998)
    * Anarchy (2000)
    * Genesis (2001)
    * Total Devastation The Best of Busta Rhymes (2001)
    * It Ain't Safe No More (2002)
    * The Big Bang (2006)
    * The Crown (2006)
    * Blessed (2008)
    * Busta's Back (2008)

s Flipmode Squad

    * The Imperial Album (1998)

s Leaders Of The New School

    * A Future Without A Past… (1991)
    * T.I.M.E. (1993)

**Úspěšné singly
**
    * (1996) Woo-Ha!! Got You All In Check
    * (1996) It's A Party
    * (1998) Dangerous
    * (1998) Turn It Up/Fire It Up
    * (1999) What's It Gonna Be
    * (2001) Break Ya Neck
    * (2002) Make It Clap
    * (2002) Pass The Courvoisier
    * (2003) I Know What You Want
    * (2003) Light Your Ass On Fire
    * (2005) Touch It
    * (2006) I Love My Bitch

Filmografie

    * Who's The Man (1993)
    * Higher Learning (1995)
    * Shaft (2000)
    * Finding Forrester (2000)
    * Narc (2002)
    * Halloween: Resurrection (2002)
    * Death Of A Dynasty (2003)
    * Full Clip (2004)

Diskuze o interpretovi

 

Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Více informací zde.

 

Copyright 2000-2014 MEDIA MARKETING SERVICES a.s., Koperníkova 6/794, Praha 2, PSČ 120 00
www.abradio.cz