Primal Scream zvítězili v britských Vodafone Live Music Awards 2008

  • Primal Scream zvítězili v britských Vodafone Live Music Awards 2008 Fotogalerie (4)
    • 01.01.2009
    • Tisk

    Sdílejte článek:

Tisková zpráva D Smack U Promotion

Primal Scream zvítězili v britských Vodafone Live Music Awards 2008

Skotská kultovní kapela Primal Scream, která letos vydala vynikající album s názvem Beutiful Future se stala velkou hvězdou při předávání Vodafone Live Music Awards 2008. To se odehrálo 18.září v londýnské Brixton Academy a v konkurenci kapel jako jsou Muse nebo The Verve si Primal Scream na pódium přišli převzít ceny zaOutstanding Contribution to Live Music a současně i Best Live Act award.
O to větší důvod těšit se na jejich pražské vystoupení, které se uskuteční v pražském klubu Roxy 3.10.
Vstupenky v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal jsou k dispozici za 900,– Kč + poplatky.
Start v 19:30.
Více info na:
www.myspace.com/primalscream
www.primalscream.net
www.dsmacku.com
www.myspace.com/…ckupromotion
www.roxy.cz
www.vodafonemusic.co.uk/awards2008
Primal Scream:
BOBBY GILLESPIE –zpěv
ANDREW INNES – kytary
MANI – basová kytara
MARTIN DUFFY – klávesy
DARRIN MOONEY – bicí
Discografie:
** Sonic Flower Groove (1987)
** Primal Scream (1989)
** Screamadelica (1991)
** Give Out, But Don’t Give Up (1994)
** Vanishing Point (1997)
** XTRMNTR (2000)
** Evil Heat (2002)
** Riot City Blues (2006)
** Beautiful Future (2008)

Líbí se vám článek?
Sdílejte ho prosím

 

Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Více informací zde.

 

Copyright 2000-2014 MEDIA MARKETING SERVICES a.s., Koperníkova 6/794, Praha 2, PSČ 120 00
www.abradio.cz